O nama

Obiteljski obrt Magnus vl.Anita Dujmović je osnovan 1992. godine. U sklopu obrta djeluju sobe za noćenje, prenočište, tiskara i računovodstveno knjigovodstvene usluge. Prenočište Magnus je od autobusnog i željezničkog kolodvora udaljeno 2 km. Nalazimo se u blizini Opće bolnice dr. Josip Benčević 350m, od gradske tržnice smo udaljeni 300m. Prenočištte Magnus je privatan smještaj u pitem središtu Slavonskog Broda. U neposrednoj smo blizini sportske dvorane i bazena, a opet dovoljno udaljeni od gradske vreve, što je idealno za svakog posjetitelja našega grada, bilo da se zadržava na jedan ili više dana.

Kvalitetu smještaja potvrđuje čitav niz zadovoljnih posjetitelja koji nam se redovito vraćaju. Idealni smo za poslovne ljude, ali i za one koji se žele opustiti i uživati u brodskim znamenitostima, pa i noćnome životu.

U sklopu prenočišta imamo i restoran koji je idealan za poslovne sastanke, predavanja, prezentacije itd s ukupno 50 sjedećih mjesta.

U sklopu prenočišta imamo uređen i jedan apartman sa  kuhinjom. Po cijeni  sobe može se odabrati atraktivan smještaj koji će zadovoljiti sve potrebe posjetitelja. Sobe su moderno opremljene, klimatizirane, kupaonica, pristup internetu,  televizija. Imamo svoj vlastiti parking  i parkiranje je u ulici besplatan.  Također, u blizini je dom zdravlja, centar grada 700m, trgovine prehranom.

Tu je, dakako, i stara brodska jezgra, Tvrđa, Franjevački samostan, centar grada, šetnjica uz rijeku Savu, a sve to uz mnogo toga drugoga, naš smještaj čini udobnim i praktičnim.